Pariuri Sportive - predictii

Case de pariuri

Bookmaker, bookie sau in romana casa de pariuri este o entitate care primeste pariuri sportive dar si pariuri pe alte evenimente la cote stabilite de ei. Casele de pariuri difera intre ele prin diverse aspecte incepand de la oferta la prima inscriere, bonusuri, pariuri speciale, optiuni de depunere/retragere, cote, diversitate, asistenta, incredere, etc.

Case premium: bet365 este cea mai cunoscuta casa de pariuri si poate cea mai buna deoarece are cele mai multe evenimente si optiuni de pariere, cotele sunt mai mereu in avantajul dar exista si scapari in special in campionatele de slab interes. La acelasi nivel este Pinnacle Sports cu toate ca oferta lor este semnificativ mai mica, pe marile campionate sunt de obicei cote mai mari decat la resul caselor.

Case medii: William Hill, Bet Victor si Paddy power sunt case de pariuri care cateodata isi actualizeaza mai tarziu cotele si se poate profita, au destul de multe oferte si bonusuri.

Case mai putin cunoscute: Aici sunt foarte multe case de pariuri dar credibilitatea lor nu este punctul forte, de exemplu Marathonbet ofera cote foarte mari pe unele evenimente si se poate profita dar nu accepta sume mari de pariere, la unele evenimente esti limitat chiar la cativa euro.

In acest moment, multe case de pariuri cu renume sunt restrictionate pe Romania asa ca foarte multe variante nu raman - NETBET pare sa fie din ce in ce mai buna, BETFAIR este extraordinara dar nu are foarte multe evenimente, raman agentiile locale unde superbet si sbet acopera cam toate evenimentele, partea rea este ca pariurile trebuie facute pana in ora 12:00

Sfatul meu este sa folositi mai multe case de pariuri pentru a putea alege cea mai buna cota, jucati mereu aceiasi miza , jucati un singur eveniment, nu folositi metoda "sure bets" sau "pariuri sigure" - metodele sigure de profit nu sunt acceptate.